7. МЕЂУНАРОДНИ  ФракталАрт ФЕСТИВАЛ

7. МЕЂУНАРОДНИ ФракталАрт ФЕСТИВАЛ

31.07.2023.

Градска општина Савски венац

и Кућа краља Петра Првог

позивају вас на отварање изложбе

7. МЕЂУНАРОДНИ ФракталАрт ФЕСТИВАЛ

 у  четвртак,  10. августа у 19 часова

у Кући краља Петра, Васе Пелагића 40

 

 

Као и сваке године, акценат је на гостима, радионицама, предавањима, сарадњи, промоцији уметности, културе, туризма, здравих идеја и мисли, на промоцији мира међу људима, на прослављању живота у светлости.
Имамо прилику да се подсетимо како да "Обојимо живот по свом", како да "Будемо љубав и светлост свету", како да се " Сетимо себе од Искона"!
Позивамо уметнике да учествују на овој необичној изложби у 6 соба. Дозвољене су све технике и свако се може изразити на свој начин! Поставка је посебно дело и ако неко пожели да учествује у креирању инсталације, може се јавити да поделимо идеје и играмо се на задату тему! У поставци може учествовати до 6 особа!
Позивамо овом приликом и песнике да пошаљу своје стихове за пројекат Насликај ми песму! Тема за песму је слободна. Песма ће бити изложена у сада већ познатом "фракталном раму" направљеном на радионици ФракталАрт клуба!
Фракталисти- надреалисти, за Вас имамо посебно изненађење! Ове године представљамо различите арт- терапеутске технике, па је пожељно уз рад послати и своје искуство или увиде које добијамо пролазећи кроз процесе спонтаног изражавања!

Изложба ће бити  отворена до 19. августа 2023.

Top