"ПЕРО АРТ ЦЕНТАР"

"ПЕРО АРТ ЦЕНТАР"

19.04.2022.

Градска општина Савски венац

Кућа краља Петра Првог

позивају вас на изложбу

"ПЕРО АРТ ЦЕНТРА"

среду, 27. априла 2022. године у 19 часова

Кућа краља Петра Првог, Сењак

Васе Пелагића 40

Са великим задовољством најављујемо, одржавање седме заједничке изложбе полазника „Перо Арт Центра“, школе за уметнички рад и едукацију.

 

Свечано отварање је 27.априла, од 19 часова у Кући краља Петра, Васе Пелагића 40. Изложба ће бити отворена до 29. Априла 2022.

 

Задовољство нам је да Вам представимо преко 80 дела наших полазника, који су своју креативност и машту исказали у различитим областима уметности. Биће приказана дела са курсева за одрасле – Цртање и сликање, Иконопис и Сликање на свили, као и дела наших младих уметника са курса сликања до 15 година.

Одабрани радови настали су као резултат великог труда, рада и љубави наших полазника као и безрезервне подршке наших професора. Ученици су кроз квалитетно осмишљено време, динамичне и занимљиве курсеве напредовали и развијали своје стваралаштво, остварујући значајан ликовни напредак и индивидуални креативни израз.

Од свог оснивања уметничка школа „Перо Арт Центар“ тежи савременој и професионалној едукацији, и непрестано подстиче усавршавање и креативно и уметничко стваралаштво код одраслих.

 

Top