ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ СА САВСКОГ ВЕНЦА

ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ СА САВСКОГ ВЕНЦА

03.12.2021.

[ПОЧИЊУ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПЛАТНЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА ДЕЦУ СА САВСКОГ ВЕНЦА]

Градска општина Савски венац је и ове године обезбедила бесплатне новогодишње пакетиће за сву децу узраста до 12 година, која имају пребивалиште на територији општине.

Позивамо родитеље да у периоду од 6. до 21. децембра преузму ваучере за доделу бесплатних новогодишњих пакетића на писарници ГО Савски венац (Кнеза Милоша 69), сваког радног дана од 8.00 до 18.00 часова.

Приликом преузимања ваучера потребно је дати на увид очитану личну карту родитеља и здравствену књижицу детета или ђачку књижицу за децу школског узраста, као и попунити пријавни формулар.

Како би Нову годину започели са осмехом и празничном чаролијом даривања у којој малишани највише уживају, ГО Савски венац организује традиционалну новогодишњу манифестацију „Парк отвореног срца“ 1. јануара 2022. године с почетком у 11.00 часова, испред Музеја Југославије. Новогодишњи пакетићи ће бити подељени на дан манифестације малишанима.

Пакетићи се додељују на основу претходно преузетих ваучера које је потребно предати приликом доласка на манифестацију. Све додатне информације у вези ваучера и преузимања пријавног формулара могу се добити позивом на број 2061-703 или путем сајта: www.savskivenac.rs

#gradskaopstinasavskivenac #gosavskivenac #novagodina #paketici #manifestacija #carolije #dedamraz #svezadecu @milosvidovic978 
 
 
 
Top