Промоција албума

Промоција албума

06.09.2018.

ГО Савски венац и Кућа краља Петра Првог са задовољством Вас позивају на промоцију ЦД “Звездане ноте”, у издању ПГП РТС.

Промоција ће бити одржана у петак 14. септембра са почетком у 13 часова.

Биографија:

Мр. Тања Андријић, оперска и концертна уметница, добитница Златне значке oд Културно просветне заједнице Србије , лауреат на многобројним Међународним и Државним такмичењима. Члан је Удружења музичких уметника Србије, оснивач и потпреседник Удружења ” Хор Краљица Марија” и професор соло певања у Музичкој школи ” Мокрањац”.

Своје сценско искуство остварила је у насловним и главним улогама у операма класичних и савремених композитора у Државној Опери у Берлину, Опери  Лајпциг, на Фестивалу у Салцбургу уз пратњу Бечке филхармоније, као и у Народном позоришту у Београду и  Македонском народном театру у Скопљу.


Одржала је успешне солистичке концерте у Земљи и Иностранству , где често наступа са уметницима из Бољшој театра,  солистима Војног Хора “Александров ” из Москве, и солистима ” Руских козака”. Често сарађује са оркестрима : Народним оркестром РТС-а, као и Уметничким ансамблом министарства одбране ” Станислав Бинички”.
2018 године издала је ЦД ” Звездане ноте” за продукцијски кућу ПГП-РТС.


 Магистрирала је и дипломирала на Факултету музичке уметности у Београду, као студент са најбољом просечном оценом. Мастер студије је завршила на Факултету музичке уметности у Немачкој . Била је члан оперског студија у Народном позоришту. Као дете снимала је дечије песме за издања ПГП, на албуму ” Фокенрол”…Учествовала у емисијама РТС-а ” Децо певајте са нама”, и ” Југословенски писци за децу”. Била је победница дечијег фестивала ” Београдско пролеће”. Три пута за редом победница дечијег такмичења ” Златна Сирена”, и ученик генерације ОШ ” Краљ Петар Први”.

Промоција албума
Top