Шестa изложбa Перо Арт Центар

Шестa изложбa Перо Арт Центар

01.04.2019.

Шестa изложбa Перо Арт Центар

Са великим задовољством најављујемо одржавање шесте заједничке изложбе полазника „Перо Арт Центра“ – школе за уметнички рад и едукацију.

 

Свечано отварање је 6. априла у 19 часова у Кући краља Петра, Васе Пелагића 40, а изложба ће бити отворена до 12. априла 2019. 

 

Задовољство нам је да Вам представимо преко 70 дела наших полазника, који су своју креативност и машту исказали у различитим областима уметности. Биће приказана дела са курсева за одрасле - Сликање и цртање, Иконопис, Модни дизајн и Костимографија као и Сликање на свили. Одабрани радови настали су као резултат великог труда, рада и љубави наших полазника као и безрезервне подршке наших професора. Ученици су кроз квалитетно осмишљено време, динамичне и занимљиве курсеве напредовали и развијали своје стваралаштво, остварујући значајан ликовни напредак и индивидуални креативни израз. Од свог оснивања, уметничка школа „Перо Арт Центар“ тежи савременој и професионалној едукацији, и непрестано подстиче усавршавање и креативно и уметничко стваралаштво код одраслих.

 

Top