7. MEĐUNARODNI  FraktalArt FESTIVAL

7. MEĐUNARODNI FraktalArt FESTIVAL

31.07.2023.

Gradska opština Savski venac

i Kuća kralja Petra Prvog

pozivaju vas na otvaranje izložbe

7. MEĐUNARODNI FraktalArt FESTIVAL

 četvrtak,  10. avgusta u 19 časova

u Kući kralja Petra, Vase Pelagića 40

 

 

Kao i svake godine, akcenat je na gostima, radionicama, predavanjima, saradnji, promociji umetnosti, kulture, turizma, zdravih ideja i misli, na promociji mira među ljudima, na proslavljanju života u svetlosti.
Imamo priliku da se podsetimo kako da "Obojimo život po svom", kako da "Budemo ljubav i svetlost svetu", kako da se " Setimo sebe od Iskona"!
Pozivamo umetnike da učestvuju na ovoj neobičnoj izložbi u 6 soba. Dozvoljene su sve tehnike i svako se može izraziti na svoj način! Postavka je posebno delo i ako neko poželi da učestvuje u kreiranju instalacije, može se javiti da podelimo ideje i igramo se na zadatu temu! U postavci može učestvovati do 6 osoba!
Pozivamo ovom prilikom i pesnike da pošalju svoje stihove za projekat Naslikaj mi pesmu! Tema za pesmu je slobodna. Pesma će biti izložena u sada već poznatom "fraktalnom ramu" napravljenom na radionici FraktalArt kluba!
Fraktalisti- nadrealisti, za Vas imamo posebno iznenađenje! Ove godine predstavljamo različite art- terapeutske tehnike, pa je poželjno uz rad poslati i svoje iskustvo ili uvide koje dobijamo prolazeći kroz procese spontanog izražavanja!

Izložba će biti  otvorena do 19. avgusta 2023.

Top