Šesta izložba Pero Art Centar

Šesta izložba Pero Art Centar

01.04.2019.

Šesta izložba Pero Art Centar

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje šeste zajedničke izložbe polaznika „Pero Art Centra“ – škole za umetnički rad i edukaciju.

 

Svečano otvaranje je 6. aprila u 19 časova u Kući kralja Petra, Vase Pelagića 40, a izložba će biti otvorena do 12. aprila 2019. 

 

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo preko 70 dela naših polaznika, koji su svoju kreativnost i maštu iskazali u različitim oblastima umetnosti. Biće prikazana dela sa kurseva za odrasle - Slikanje i crtanje, Ikonopis, Modni dizajn i Kostimografija kao i Slikanje na svili. Odabrani radovi nastali su kao rezultat velikog truda, rada i ljubavi naših polaznika kao i bezrezervne podrške naših profesora. Učenici su kroz kvalitetno osmišljeno vreme, dinamične i zanimljive kurseve napredovali i razvijali svoje stvaralaštvo, ostvarujući značajan likovni napredak i individualni kreativni izraz. Od svog osnivanja, umetnička škola „Pero Art Centar“ teži savremenoj i profesionalnoj edukaciji, i neprestano podstiče usavršavanje i kreativno i umetničko stvaralaštvo kod odraslih.

 

Top